TAVASZI NAGYTAKARÍTÁS – április 22-én!

Ideje, hogy leszedjük a téli pókhálókat, lefessük a sok hótól/esőtől lepergett festéket, elültessük az új élet magvait a lovardában.
Mindehhez a Ti segítségeteket is szeretnénk kérni! Sajnos a téli szezon mindig megviseli a lovarda külcsínét, s minden igyekezetünk ellenére is látszik a tél pusztítása ilyenkor. Éppen ezért idén egy nagy, közös rendrakó napot szeretnénk tartani, amikor mindannyian közösen számoljuk fel a tél utolsó nyomait és hozzuk el a vidámságot és rendet a lovardába.
Hogy mikor is?
Április 22-én, vasárnap.
Mivel a lovarda igencsak nagy, így minden dolgos, segítő kézre, legyen az bármilyen kicsi vagy éppen nagy, szükségünk van. A sok segítséget egy finom ebéddel, jó hangulattal, zenével szeretnénk meghálálni.
Ha úgy érzed (érzitek), hogy szívesen vesztek részt a csinosításban, akkor jelentkezzetek az e-mail címünkön (info@szilajlo.hu)!

Iskolai lovasoktatás információk

Lovaglással kiváltható heti 2 testnevelés óra!

A nemzeti köznevelésről szóló 2011. évi CXC. törvény alapján a mindennapos testnevelés heti 2 órája alól felmentés adható az alábbiak szerint:

“Az iskola a nappali rendszerű iskolai oktatásban azokban az osztályokban, amelyekben közismereti oktatás is folyik, azokon a tanítási napokon, amelyeken közismereti vagy szakmai elméleti oktatás is folyik, megszervezi a mindennapos testnevelést legalább napi egy testnevelés óra keretében, amelyből legfeljebb heti két óra

……d) egyesületben legalább heti két óra sporttevékenységet folytató tanuló kérelme alapján – amennyiben délután szervezett testnevelés órával ütközik – a félévre érvényes, az egyesület által kiállított igazolással váltható ki.”

IGAZOLÁS LETÖLTÉSE

 

Családi nap Szeptember 30.

Házi verseny Október 14.

 

ADÓ 1% FELAJÁNLÁSOK

Kedves Lovasok!
2015-től mint sok más egyesület és alapítvány, így a Szilaj és Szelíd Lovas Park is tudja fogadni az adó 1% felajánlásokat.
Szándékunk ezzel a rendezvények színesebbé tétele, a lovarda és a lovasiskola fejlesztése, csinosítása, hogy számotokra még kellemesebb időtöltéssé válhasson a lovaglás Nálunk.

Ehhez és a fenntartható fejlődéshez az idei évtől Ti is hozzá tudtok járulni ezzel az adománnyal.
Amennyiben úgy gondoljátok alkalmasak vagyunk adó 1%-otok fejlesztő módon történő felhasználására, úgy a következő adószámon tehetitek meg: 18206146-1-13

A nyomtatvány letölthető itt

A nyári táborok időpontjai már megtalálhatóak oldalunkon!