2019-03-20 / Lovasoktatás

ÁRVÁLTOZÁS május 1-től!

Sajnos, ahogy sok más szolgáltatót, úgy minket is utolértek az emelkedő beszerzési, karbantartási és egyéb költségek hatásai. Így a lovarda növekvő kiadásai miatt május 1-től emelkednek az áraink.
Read More
2019-03-11 / Lovasoktatás

A legjobb szombati program: egy délelőtt a lovardában

Szeretnél többet tudni patás barátaidról? Érdekel, hogyan kell őket gondozni, ápolni? Akkor JELENTKEZZ a szombati lovas délelőttökre!
Read More
2019-03-06 / Rendezvények

Ha tavasz, akkor Családi Lovas Nap

Sok már ismeritek, sokan pedig most fogtok vele először találkozni, de ne feledjétek: mindenkit várunk sok szeretettel ÁPRILIS 27-én ingyenes Családi Napunkon!
Read More
2019-03-06 / Táborok

Idén is lesz Felnőtt Lovastábor!

Meg akarsz tanulni futószárazni? Érdekel, hogyan kell helyesen felszerszámozni egy lovat? Szeretnéd tudni, hogyan viselkednek a lovak? HA SZERETNÉD MEGTUDNI...
Read More
2019-03-06 / Táborok

Húsvéti edzőtábor vendégedzőkkel!

Idén vendégedzők óráin is részt vehettek, ha jelentkeztek hagyományos tavaszi edzőtáborunkra. A tábor ÁPRILIS 18-19-én lesz...
Read More
2019-03-06 / Lovasoktatás

Te tudtad? Lovaglással kiváltható heti 2 testnevelés óra!

A nemzeti köznevelésről szóló 2011. évi CXC. törvény alapján a mindennapos testnevelés heti 2 órája alól felmentés adható az alábbiak szerint: "Az...
Read More
2017-01-26 / Lovasoktatás

Esni vagy nem esni?

Nehéz erről a témáról elfogulatlanul írni, de megkerülni nem lehet és nem is szabad! Olvassátok figyelmesen edzőnk, Irén sorait a témában.
Read More

A nyári táborok időpontjai már megtalálhatóak oldalunkon! 

 

ADÓ 1% FELAJÁNLÁSOK

Kedves Lovasok!
2015-től mint sok más egyesület és alapítvány, így a Szilaj és Szelíd Lovas Park is tudja fogadni az adó 1% felajánlásokat.
Szándékunk ezzel a rendezvények színesebbé tétele, a lovarda és a lovasiskola fejlesztése, csinosítása, hogy számotokra még kellemesebb időtöltéssé válhasson a lovaglás Nálunk.

Ehhez és a fenntartható fejlődéshez az idei évtől Ti is hozzá tudtok járulni ezzel az adománnyal.
Amennyiben úgy gondoljátok alkalmasak vagyunk adó 1%-otok fejlesztő módon történő felhasználására, úgy a következő adószámon tehetitek meg: 18206146-1-13

A nyomtatvány letölthető itt

Kérdésed van? Írj üzenetet!