Gyermeked lovagolni szeretne, de nincs rá időd? Itt a megoldás!

A Szilaj Lovas Park évek óta sikeresen üzemelteti iskolai/óvodai lovas oktatás programját, mellyel azoknak kívánunk segítséget nyújtani, akik nem tudják megoldani idő hiányában a gyermekük lovasóráit. Az iskolai tanórák végén a szülőknek lehetőségük van gyermeküket kikérni az iskolából, ezen időszakban Egyesületünk vállalja a gyermekek oda-vissza utaztatásának, lovas óráinak megszervezését.
A programot az alábbi településen lévő intézményekben lehet igénybe venni:

  • Fót
  • Csomád
  • Dunakeszi
  • Veresegyház

A utaztatást és oktatást kis csoportokban végezzük, így a gyerekek ugyanazt a magas színvonalat és minőséget kapják, mintha iskolaidőn kívül a szülő hozná ki hozzánk.
Célunk, hogy minél biztonságosabb keretek között aktív lovastudást szerezzenek a gyerekek! Hitvallásunk hogy kis csoportokban képesek a lovasok hatékonyan és dinamikusan fejlődni, így ebből az iskolai keretek között sem engedünk.

Csak nagycsoportosokat áll módunkban fogadni.
Alkalmanként az 1 órás foglalkozás során a lovak ápolását, etetését, lovaglást vagy éppen lovas tornát tanítunk a kicsiknek.
Ár: 15 000 Ft/fő/hó, mely tartalmazza a gyerekek szállítását és 4 alkalom lovas foglalkozást.

Az óvodákban a programok délelőtt az udvari időben zajlanak.

Tudásszintnek megfelelően 20-25 perces futószáras lovasoktatás és elméleti oktatás vagy 45-55 perces osztálylovaglás.
Ár 15 000 Ft/fő/hó, mely tartalmazza a gyerekek szállítását és 4 alkalom lovas oktatást tudásszintnek megfelelően.

Jelentkezés:

Amennyiben igényt tartanak a szolgáltatásra, úgy várjuk jelentkezésüket az info@szilajlo.hu email címen az alábbi adatok elküldésével:

  • gyermek neve, születési ideje
  • szülő telefonszáma
  • óvoda/iskola neve, címe
  • a gyermek számára megfelelő napok, időpontok

2018/19-as tanév csoportjait szülői igényeknek megfelelően szervezzük, amint a jelentkezések beérkeznek hozzánk, közzétesszük az időpontokat! Minimum 4 maximum 8 fős csoportok indulnak.

 

Kérdésed van? Írj üzenetet!