Gyermeked lovagolni szeretne, de nincs idő délután kivinni a lovardába?

Itt a megoldás:

A Szilaj Lovas Park beindítja iskolai/óvodai lovas oktatás programját. Azoknak kívánunk segítséget nyújtani, akik nem tudják megoldani idő hiányában a gyermekük kiszállítását a lovardába. A tanórák végén  a szülőknek lehetőségük van gyermeküket kikérni az iskolából, ezen időszakban Egyesületünk megoldja a gyerekek elszállítását lovas oktatását, majd visszaszállítását az iskolába/óvodába.

A programot az alábbi településen lévő intézményekben lehet igénybe venni:

  • Fót
  • Csomád
  • Dunakeszi
  • Veresegyház

A szállítást és oktatást kis csoportokban végezzük, így a gyerekek ugyanazt a magas színvonalat és minőséget kapják, mintha iskolaidőn kívül a szülő hozná ki hozzánk.

Célunk, hogy minél biztonságosabb keretek között aktív lovastudást szerezzenek a gyerekek! Hitvallásunk hogy kis csoportokban képesek a lovasok hatékonyan és dinamikusan fejlődni, így ebből az iskolai keretek között sem engedünk.

Jelentkezés:

Amennyiben igényt tartanak a szolgáltatásra, úgy várjuk jelentkezésüket az info@szilajlo.hu email címen az alábbi adatok elküldésével: Gyermek neve, születési ideje, szülő telefonszáma, óvoda/iskola neve, címe, a gyermek számára megfelelő napok, időpontok.

Iskolás korosztály:

Tudásszintnek megfelelően 20-25 perces futószáras lovasoktatás és elméleti oktatás vagy 45-55 perces osztálylovaglás.
Ár 15 000 Ft/fő/hó, mely tartalmazza a gyerekek szállítását és 4 alkalom lovas oktatást tudásszintnek megfelelően.

Óvodás (csak nagycsoportosok) korosztály:

1 órás foglalkozás lóápolással, etetéssel, lovaglással, lovas tornával.
Ár: 15 000 Ft/fő/hó, mely tartalmazza a gyerekek szállítását és 4 alkalom lovas foglalkozást.

Az óvodákban a programok délelőtt az udvari időben zajlanak.

2018/19-as tanév csoportjait szülői igényeknek megfelelően szervezzük, amint a jelentkezések beérkeznek hozzánk, közzétesszük az időpontokat! Minimum 4 maximum 8 fős csoportok indulnak.

Csoportok:

Szerdánként

11:30 óvodai csoport

13 óra Fót Waldorf iskola

15 óra Veresegyházi Mézesvölgyi iskola

16 óra Dunakeszi Széchenyi iskola

Lovaglással kiváltható heti 2 testnevelés óra!

A nemzeti köznevelésről szóló 2011. évi CXC. törvény alapján a mindennapos testnevelés heti 2 órája alól felmentés adható az alábbiak szerint:

“Az iskola a nappali rendszerű iskolai oktatásban azokban az osztályokban, amelyekben közismereti oktatás is folyik, azokon a tanítási napokon, amelyeken közismereti vagy szakmai elméleti oktatás is folyik, megszervezi a mindennapos testnevelést legalább napi egy testnevelés óra keretében, amelyből legfeljebb heti két óra

……d) egyesületben legalább heti két óra sporttevékenységet folytató tanuló kérelme alapján – amennyiben délután szervezett testnevelés órával ütközik – a félévre érvényes, az egyesület által kiállított igazolással
váltható ki.”

Kérdésed van? Írj üzenetet!