A legjobb szombati program: egy délelőtt a lovardában

Sokszor és sokan mondtátok már, hogy szeretnétek többet tudni MINDENRŐL, ami a lovakkal kapcsolatos. Így, mivel nekünk nem csak az fontos, hogy az órák jó hangulatban teljenek, hanem az is, hogy mindenki a lehető legjobban érezze magát nálunk és mindenre lehetőséget kapjon, kitaláltuk nektek a LOVAS DÉLELŐTT nevű programunkat.

Hogy ez pontosan mit is takar? 

Tudásszint szerint mindenkinek más időpontban biztosítunk lehetőséget arra, hogy kijöjjön hozzánk a lovardába és tanuljon. A foglalkozás során megtanuljátok ellátni, gondozni a lovakat, kitanuljátok a csínját-bínját a nyergelésnek és ápolásnak. Beszélgetünk veletek, lovakról – ilyenkor mindent bátran meg tudtok kérdezni, amit eddig esetleg nem mertetek.

Tudtátok például, hogy miért kezdenek el vedleni a lovak? Vagy, hogy mi az “eledel”, amit soha nem szabad szárazon adni a lovaknak? Ilyen és ehhez hasonló kérdésekre kaphattok választ. Természetesen ezen felül garantáljuk a jó hangulatot is. 🙂

Persze, nem csak az a cél, hogy elárasszunk mindenkit hasznos és érdekes infókkal, így a foglalkozás végén mindenki tudásszintjéhez igazított lovasórán is részt vesz.

Az óratípust mindig szombatonként találjátok meg a rendszerünkben:

  • minden hónap első szombatja a futószárasoké
  • minden hónap második szombatja a kezdőké
  • minden hónap harmadik szombatja a haladóké.

A foglalkozás bevezető ára 6000 Ft, melyért cserébe egy frenetikus délelőttöt kapsz velünk, nálunk, kb. 3 órás időtartamban.

Szilaj

Kérdésed van? Írj üzenetet!