Szebb és jobb: új rendszer!

Régi, már mindenki által jól ismert bejelentkező rendszerünk felett eljárt az idő, így ideje volt egy jobb, modernebb és felhasználóbarát felület után néznünk.
Így október 1-től mindannyian élvezhetitek ennek előnyeit, velünk együtt!
Mivel a következő időszak az átállásról szól nekünk is és nektek is, ezért türelmeteket és megértéseteket kérjük – többek között ezért sem találtok már alkalmi órákat az októberi naptárban, ezeket már az új felületen tudjátok majd böngészni.
Fontos, hogy az átállással együtt még KÉT DOLOG VÁLTOZIK:
  1. 25 perces és 50 perces órákat tartunk
  2. az egyéni edzéseken az edzővel előre egyeztetett besétált lóval kell megjelenni, az edzés időtartama 45 perc
Összefoglalva, törekszünk rá, hogy a váltás a lehető leginkább gördülékeny legyen – és minél hamarabb használhassátok a szuper új rendszert!
Tagdíjas lovasaink órái bekerültek a rendszerbe, ők kaptak meghívót. Akik alkalmilag szeretnének jönni az alábbi felületen tudnak regisztrálni és használatba venni a rendszert:

Új bejelentkező rendszer 2019. október 1-től

Hasznos információk:

Bejelentkezni az órákra mindig a tárgyhétre és az azt követő hétre tudtok.

Várolista (nem automatikus!): Amennyiben feliratkoztok várólistára, úgy ha felszabadul hely emailben kaptok értesítést, ezután a megszokott módon fel kell keresni a bejelentkező rendszert és lefoglalni az időpontot. Ha többen vannak feliratkozva várólistára, akkor aki előbb kattint az tud bejelentkezni a felszabadult helyre.

Szilaj

Kérdésed van? Írj üzenetet!