Ünnepi nyitvatartás

Kedves Lovasok!

Nagy örömünkre már a küszöbön téblábol a karácsonyi időszak kezdete, melyhez kapcsolódóan pár fontos információt szeretnénk megosztani veletek!

Az ünnepek alatt lovardánk rendkívüli nyitvatartással üzemel. Tudjátok, hogy hóban-fagyban, esőben-hőségben rendelkezésetekre állunk, de a KARÁCSONY (így bizony, csupa nagy betűvel :)) nálunk is a békességé, pihenésé, és legfőképp: a családé.

Éppen ezért ilyenkor van néhány nap, amikor a lovarda bezárja kapuit, és a háttérbe vonul – lovaink pedig ilyenkor töltik jól megérdemelt pihenőjüket.

Tehát dec. 24-26. között, valamint dec. 31-én és jan. 1-jén az oktatás szünetel!

Mivel ezen az 5 napon túl, decemberben van még két szombati munkanap, amikor sokan nem fogtok tudni kijönni (bár mi ezeken a napokon a szokásos órarend szerint várunk titeket), kérjük, hogy a rendszerben kezeljétek a lejelentkezéseket, hogy ne vesszen el emiatt senkinek se alkalma a tagdíjából.

A kihagyott, elmaradt órákat előre is lehet akár pótolni, sőt, a két ünnep közé kerülnek majd be plusz alkalmak, ahol szintén lesz erre lehetőség, tehát érdemes lesz böngészni a naptárat!

Mindenkinek kellemes, békés és meghitt készülődést kívánunk!

Üdvözlettel,

a Szilajos csapat

Szilaj

Kérdésed van? Írj üzenetet!