Versenyeznél?

Ha igen, akkor jó, hogy ide kattintottál! 😉

Idén már négy olyan versenyt szervezünk, melyen minden lovasunk részt vehet. Ezek ún. szabadidős versenyek, ami annyit tesz, hogy a Szabadidőlovas Szakbizottság gondozásában lévő versenysorozatban rendezzük meg ezeket az alkalmakat. A próbatételekre díjlovaglásban, futószáras számokban, ügyességi és díjugró pályákon kerül sor.

A dátumok:

március 28.
április 26.
szeptember 5.
október 17.

A hazai pálya előnye megadja nekünk azt a lehetőséget, hogy mindenki, aki úgy érzi, szeretné kipróbálni magát, megtehesse. Nem kell hajnali órában kelve órákat utazva lónak és embernek egyaránt más lovardákba ellátogatni, hanem házhoz jön a próba mindenki számára.

A versenyzés, ha nem is szeretnél folyamatosan részt venni ilyen próbákon, mindenképpen hasznos, hiszen egy plusz visszajelzés arról, hogy hol tartasz és nem utolsó sorban hatalmas élmény is.

A versenyeken a Szakbizottság bírói bírálják el a bemutatott produkciókat, az általuk adott pontszámok alapján áll össze a végső rangsor a futószáras és díjlovas számokban.

Ha szeretnél indulni a versenyek valamelyikén (vagy akár mindegyiken!), akkor keresd meg oktatódat, és egyeztessétek le, hogy milyen számban érdemes és mi a teendő. Utóbbiról itt is olvashatsz >>

Szilaj

Kérdésed van? Írj üzenetet!