Lovad jóléte mindennél fontosabb? Nekünk is!

Mi, a Szilaj Lovas Parkban úgy véljük, hogy a lovas csak akkor boldog, ha lova is az, így minden tőlünk telhetőt megteszünk négylábú társaink egészségéért. Ez többek között azt is jelenti, hogy lovardánkba csak olyan patások jöhetnek be, akik rendelkeznek a kötelező érvényes vérvizsgálati eredménnyel (takonykór, FKV), valamint fél éven belüli lóinfluenza oltással – természetesen ezek meglétének feltétele az útlevél is, hiszen a lovak csak ezzel utazhatnak ma már Magyarországon.

Garanciát vállalunk, hogy lovadat megbízható és hozzáértő lovászra bízzuk, akik saját lovainkat is a legnagyobb megelégedésünkre látja el!

Ha hozzánk költözik lovad, akkor az alábbiakkal várjuk őt: legelő vagy egyedi karámozási lehetőség etetések száma igény szerint kiváló szemes és szálastakarmány pihe-puha mélyalmolás a hideg téli éjszakákon kiváló minőségű és szigetelésű angol boxok három oldalról fedett beállók 24 órás felügyelet

Te pedig a következőket fogod tudni használni nálunk:

fedeles lovarda fedett patamosó, lókikötő közösségi helyiség öltözővel és vizesblokkal korlátlan tereplehetőség (szívesen megmutatjuk a legszebb útvonalakat!) akadálypark és díjlovagló négyszög zárt nyerges jó társaság!

Félrideg

40 000

ft/hó
2020 január 1-től 45 000 Ft (póniknak 40 000 Ft/hó) Szabad helyek száma: 0

Félrideg abrakkal

45 000

Ft/hó
2020 január 1-től 50 000 Ft Szabaly helyek száma: 0

Angol box

55 000

Ft/hó
2020 január 1-től 62 000 Ft Szabad helyek száma: 0
Átlovaglás | 40 000 Ft/hó
Lovak átképzését, mozgatását és versenyre felkészítését is vállaljuk díjlovaglás és díjugratás szakágban. Klasszikus elvek alapján dolgozunk, nagy hangsúlyt fektetünk az idomító munkára, hogy nyugodt, kiegyensúlyozott, finom segítségekre reagáló lóvá váljon minden négylábú a kezeink között. (Az ár tartalmazza a ló igényeihez igazodó mennyiségű és minőségű munkát. Természetesen a végén néhány edzéssel, hogy összeszokj megújult lovaddal.)

Lovász csapatunk:

HORVÁTH TAMÁS

HORVÁTH TAMÁS
lovász, tanyagazda

NAGY ORSOLYA

NAGY ORSOLYA
lovász

BRENNER JÁNOS

BRENNER JÁNOS
lovász

Kérdésed van? Írj üzenetet!